Van Nature

Over ons

Van Nature is een winkel met een lange geschiedenis. Eigenaar Rudie Wijnen begon in 1985 (in de tijd dat er nog geen biologische markt bestond), onder de naam “Neef Eko”, een biologische marktkraam in Nijmegen. Daarna had hij tien jaar lang een winkel in Oss, onder de namen “Willy Wortel” en “De Natuurwinkel”.

Later begon hij, samen met zijn vriendin Jonny, een winkel in Nijmegen en Arnhem, ditmaal onder de naam “Van Nature”. Door de verkoop van de winkel in Arnhem, in 2014, kwam er ruimte om te investeren in iets nieuws, dit werd het duurzame warenhuis. Rudie en Jonny vroegen zich al jarenlang af waarom een dergelijke winkel niet bestond in Nijmegen en besloten daarom zelf een duurzaam warenhuis te openen.

Tegenwoordig heeft Van Nature dus twee poten. De ene poot is de biologische speciaalzaak die in verschillende vormen al sinds 1985 bestaat, de andere poot is het duurzame warenhuis. Beide winkels vullen elkaar uitstekend aan en hebben hetzelfde uitgangspunt.

We bieden duurzame producten van hoge kwaliteit, die geproduceerd worden onder goede arbeidsomstandigheden. Omdat we graag een zo klein mogelijke voetafdruk willen achterlaten kiezen we, waar mogelijk, ook voor producten uit de eigen regio.

We willen graag onderdeel zijn van een beweging die niet kiest voor ‘meer, meer, meer’, maar voor ‘goed voor iedereen’.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht